Kysymyksiä ja vastauksia

Tässä voitte kysyä ja ilmaista uusia asioita suvustamme. Voitte myös vastata kysyjälle.

Suku Tyrvään Vanhalla kirkolla eli Pyhän Olavin kirkolla

Nostalgiaa vuodelta 1966

Osmo Ikolan arkistosta löytyi tämä hieno kuva sukukokouksesta, joka oli Ikaalisissa 24.7.1966. Kuva on otettu Salmion pihalla.
Suku Ikaalisissa 1966

Sukukokous Espoossa 1972

Tästä Espoon kuvasta voi jo sanoa, että siinä on historian havinaa. Katsokaa ensimmäisellä rivillä istujia. Siinä ovat sukuseuramme perustajat. Jokaisesta heistä haluaisin oman artikkelin tähän sivuston osaan. Lähettäkää juttu kuvineen Upille Karkkuun.
Suku Espoossa 1972

Sukukokous Karkussa 1987

Kokouksessa oli noin 70 osanottajaa, kuvasta päätellen, ja asiaa oli monenlaista. Perehdyttiin Aatto Salmion keskenjääneeseen, mutta varsin perusteelliseen tutkimukseen suvun esivanhemmista. Tätä teemaa seuraten kuului ohjelmaan Urpo Vuorenojan opastuksella kotiseutukierros linja-autoilla. Pysähdyimme useassa paikassa ja kuulimme sukuumme liittyviä tarinoita.
Sukuviiriä suunniteltiin ja se toteutuikin jo seuraavaan kokoukseen mennessä.
Sukuneuvostoon valittiin: puheenjohtajaksi professori Osmo Ikola ja varalle hovioikeudenneuvos Lauri Salmio , molemmat Turusta. Jäseniksi tulivat Ilkka Jalas, Ilkka Rein, Ahti Ikola, Teuvo Vuorenoja, Pirkko Joensuu, Veikko Lakkala, Jaakko Myllymäki, Vilho Mäkelä, Pentti Lahtinen ja sihteeriksi Terhi Hotokka.
Suku Karkussa 1987